Geld lenen voor een auto

Geld lenen voor een auto

In Nederland zijn er maandelijks duizenden consumenten die geld willen lenen voor het kopen van een auto. Je hebt tegenwoordig veel keuze in het nemen van een lening en eigenlijk word je er een beetje mee doodgegooid. Welke moet je nou nemen en welke niet? Eigenlijk is het helemaal niet goed om geld te gaan lenen voor een auto, want een auto verliest vrij snel zijn waarde en kost het je dus veel geld.

Geld lenen voor een auto bij de dealer? Niet verstandig…

Niet aan te raden. Vaak betaalt u dan of te hoge rente, of u verliest daarmee de mogelijkheid om te kunnen afdingen op de auto. Dus stel een verkoper biedt u een autolening aan ga daar dan niet op in want uiteindelijk bent u duurder uit. Geen geld lenen bij de autodealer zodat u financiën en de dealer gescheiden houdt. Op die manier kan de dealer geen gebruik maken van de wetenschap hoeveel u te besteden hebt. U kunt eventueel altijd geld lenen bij veel verschillende aanbieders om uw auto te financieren.

Kunt u geen geld lenen door een BKR registratie?

Kijk goed naar welke rente u betaalt.
Er zijn ook veel verschillende maatschappijen die hogere rentes vragen, dus kijk eerst goed hoe hoog de rente is die betaalt moet worden.